Taxi Zandhoven

Taxi van of naar Zandhoven

Op zoek naar een taxi van of naar Zandhoven? U bent bij ons aan het juiste adres… Onze comfortabele taxi’s en taxibusjes vervoeren jou en je gezelschap doorheen gans België. Ook voor het buitenland kan je echter een taxi van of naar Zandhoven inschakelen.

Hoe bestel ik een taxi voor Zandhoven?

Als je nog dezelfde dag een taxi voor Zandhoven nodig hebt, vragen wij met aandrang om ons telefonisch te contacteren via 03 / 231 32 33 of 0486 / 85 63 90. Op die manier kunnen wij nagaan of er een taxi voor Zandhoven beschikbaar is. Wil je echter op voorhand al een taxi voor Zandhoven reserveren, dan kan je hiervoor gebruik maken van onderstaand bestelformulier. Je krijgt steeds een kopie van je bestelling op het opgegeven e-mailadres. Al de bestellingen voor taxi’s van en naar Zandhoven worden binnen 24u gecontroleerd. Je zal steeds ook een extra bevestiging van ons ontvangen via hetzelfde e-mailadres.

  • Contactgegevens


  • Ophaling en bestemming


  • Datum en tijdstip

  • DD slash MM slash JJJJ

  • Passagiers en bagage

(*) Je kan contant betalen of via Bancontact. Voor Visa en Mastercard betaal je een toeslag van 5 EUR.
(**) Let op! Wenst u opgehaald te worden buiten de provincie Antwerpen? In dat geval begint de taximeter te lopen van zodra wij het grondgebied Lier verlaten, waardoor er bijkomende kosten worden aangerekend.

adminTaxi Zandhoven